Foto: DELFI

Svētdien ap plkst. 15:30 Aizputes novadā, Kazdangas pagastā, piemājas dīķī tika atrasts 1969.gadā dzimuša vīrieša līķis. Policija pieļauj, ka viņš makšķerējis, bet veselības problēmu dēļ iekritis dīķī un noslīcis.

Kā portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā, 14.septembra rītā Liepājā, Dzirnavu ielā, tirdzniecības kanālā iekritis kāds vīrietis, kurš no kanāla tika izglābts,  un  viņam sniegta medicīniskā palīdzība.

Nedēļas nogalē - 13. un 14. Septembrī, policija aizturējusi personas, pie kurām atrasti nelegālie spirtotie dzērieni - Grobiņā spirtotie dzērieni uzieti kādā dzīvoklī Jaunatnes ielā, bet Liepājā - Kaiju ielā uz ielas pie kāda kunga.

Par notikušo sākta administratīvā lietvedība.

Tāpat svētdien, 14.septembrī, plkst. 23:40 Liepājā, Krūmu ielā, "Audi 100" vadītājs  nepakļāvās policijas darbinieku prasībai  apturēt transportlīdzekli un turpināja kustību, apdraudot citus satiksmes dalībniekus.  

Sakņu ielā minētā persona tika aizturēta. Konstatēts, ka 1989.gadā dzimušais vīrietis  pie stūres sēdies bez vadītāja apliecības, kas nav iegūta likumā noteiktā kārtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!