Foto: stock.xchng

Svētdien policisti Rīgā aizturējuši divus vīriešus, kuri, piedraudot ar nazi un skrūvgriezi, aplaupījuši jauniešus, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Sestdien Ķengaraga iecirknī vērsās divi jaunieši, kuri pasvārstīja, ka A. Saharova ielā, netālu no Rīgas Pļavnieku ģimnāzijas, tikuši aplaupīti. Divas personas maskās uzbrukušas abiem jauniešiem un, piedraudot ar nazi un skrūvgriezi, atņēma viņiem divus mobilos tālruņus. Par notikušo tika uzsākts kriminālprocess.

Cietušie jaunieši ir 1997. gadā dzimis puisis un 1996. gadā dzimusi meitene. Nākamajā dienā pēc notikušā cietusī meitene kādā sludinājumu portālā pamanīja savu mobilo tālruni un nekavējoties par to ziņoja policistiem. Svētdien pēcpusdienā policisti sarunāja tikšanos Dzirnavu ielā ar personu, kura bija ievietojusi sludinājumu.

Norunātajā vietā ieradās divas personas, kuras aizdomās par izdarīto laupīšanu aizturētas un nogādātas policijas iecirknī. Aizturētie ir 1991. gadā dzimis vīrietis, kurš mēģināja pārdot mobilo tālruni, un 1995. gadā dzimis Krievijas pilsonis. 22 gadus vecais vīrietis stāstīja, ka telefonu esot nopircis par 50 latiem Centrāltirgus tuvumā un mēģinājis pārdot par 180 latiem. Abi aizturētie savu vainu noziegumā neatzīst.

Šobrīd iespējamie vainīgie atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, un par notikušo turpinās izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!