Foto: Shutterstock

Valsts policija (VP) sākusi resorisko pārbaudi par septembrī notikušo incidentu Latvijas Universitātes (LU) dienesta viesnīcā Burtnieku ielā 1, kur kāds vīrietis slepus dušas telpā filmējis kailas studentes, portālam "Delfi" pastāstīja VP pārstāve Gita Gžibovska.

Jau ziņots, ka šī gada septembra vidū pie portāla "Delfi" vērsās vairākas satrauktas studentes, kuras LU dienesta viesnīcā Burtnieku ielā 1 slepus dušas telpā filmējis kāds tumšas ādas krāsas vīrietis. LU pārstāvji portālam "Delfi" apstiprināja, ka šāds incidents patiešām ir noticis un vainīgais ir izmests no dienesta viesnīcas.

Sieviete, atskārtusi, ka kāds puisis viņu dušās filmē vai fotogrāfē, pēc notikušā piezvanījusi VP.

Gžibovska informē, ka sieviete sākotnēji nevēlējusies, lai tiktu uzsākts kriminālprocess. Tiesa, pēc kāda laika sieviete atkal sazinājusies ar likumsargiem, jo viņa bija ieguvusi puiša datus, ko lūgusi VP pārbaudīt.

"Pašlaik par notikušo sākta resoriskā pārbaude," portālam "Delfi" atzina VP pārstāve. Viņa arī atklāja, ka filmētājs varētu būt ārzemnieks.

Taujāta, vai septembrī notikušā incidentā iesaistītais vīrietis ir saistīts arī ar šī gada novembrī notikušo incidentu kopmnītnēs Pārdaugavā, kur augstskolas kopmītņu koplietošanas dušā arī kāds vīrietis filmējis studentus, Gžibovska atbildēja noliedzoši.

Jau vēstīts, ka 18. novembra pēcpusdienā VP iecirknī ar iesniegumiem vērsās divas ārvalstu studentes un viens students, ziņojot, ka Rīgā, Pārdaugavā, augstskolas kopmītņu koplietošanas dušā viņus esot filmējis kāds jauns vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!