Foto: Valsts policija

25. maijā Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Zemgales iecirkņa kriminālpolicisti sadarbībā ar Rīgas reģiona kriminālpoliciju Ķengaraga iecirkņa teritorijā aizturēja 1975. gada dzimušu vīrieti, kurš turēts aizdomās par savas draudzenes slepkavību un plānojis bēgt no valsts, informē VP.

Otrdien, 24. maijā, policisti saņēma informāciju, ka Rīgā, Liepājas ielā vīrietis strīda laikā savai civilsievai, iespējams, nodarījis miesas bojājumus, no kuriem 36 gadus vecā sieviete mirusi.

VP, ierodoties dzīvoklī, atrada 1980. gadā dzimušās sievietes līķi ar galvas traumu. Likumsargi uzsāka iespējamā ļaundara meklēšanu. Vīrietis slēpies, un policijas rīcībā esošā informācija liecināja, ka viņš izplānojis bēgšanu uz Sanktpēterburgu.

Trešdien, 25. maijā, ap plkst. 16.00 kārtībsargi vīrieti aizturēja Ķengaraga iecirkņa teritorijā. Šobrīd policisti skaidro nozieguma motīvu un citus nozieguma apstākļus.

VP uzsākusi kriminālprocesu par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu draud brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, ar mantas konfiskāciju vai bez tās. Par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajam tiesa lems piektdien, 27. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!