Foto: Pixabay
Ceturtdien, plkst. 15:45, Cēsīs, Rīgas ielā, pie pilsētas robežas, 1985.gadā dzimis vīrietis, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē, vadīja „Renault Megane Coupe” markas automašīnu, netika galā ar tās vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā.

Autovadītājs nogādāts slimnīcā, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Ap plkst.10:10 Alūksnes novada Malienas pagastā 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot "Volkswagen Golf", nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Šis automašīnas vadītājs bija 2,4 promiļu alkohola reibumā.

Ap plkst.18:20 Rīgā, Brīvības gatvē, 1978.gadā dzimis vīrietis, vadot "Ford Focus", uzbrauca gājējai - 1966.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā.

Plkst.18:34 Dobeles novada Bikstos 1997.gadā dzimis vīrietis, vadot "Renault Laguna", neizvēlējās ceļa segumam un metroloģiskiem apstākļiem atbilstošu ātrumu. Uz ceļa automašīnai priekšā izskrēja meža zvērs, un, izvairoties no sadursmes ar meža zvēru, autovadītājs netika galā mašīnas vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas.

Negadījumā traumas guva pasažieri - 1992.gadā dzimusi sieviete un 1997.gadā dzimis vīrietis. Viņi nogādāti slimnīcā.

Kopumā ceturtdien Latvijā reģistrēti 56 administratīvā pārkāpuma protokoli, kuros cietuši seši cilvēki.

Par ātruma pārsniegšanu noformēti 138 administratīvā pārkāpuma protokoli. Pieķerti arī četri iereibuši transportlīdzekļu vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!