Foto: Valsts policija
Policisti Rēzeknē apturēja alkohola "točkas" darbību, kas bija ierīkota kādā dzīvoklī un nomaskēta par skapi, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Piektdien policisti kādā dzīvoklī Rēzeknē, Seiles ielā konstatēja nelikumīgu alkohola ražotni, kura bija maskēta kā skapis. Pavisam atsavināti 135 litri gatavās produkcijas kandžas, 200 litri brāgas, kā arī alkohola izgatavošanai nepieciešamie priekšmeti un ierīces.

Policija piebilst, ka šajā točkā alkohola izgatavošanas vieta bija labi nomaskēta – dzīvoklis no kura tirgoja bija apvienots ar blakus esošu neapdzīvotu dzīvokli. Ieeja otrajā dzīvoklī tika maskēta drēbju skapī, atverot kuru ar neapbruņotu aci nebija iespējams pamanīt kaut ko aizdomīgu – ieeja bija aizsegta ar skapja aizmugurējo dēli un daudzām skapī pakārtām drēbēm.

Administratīvā lietvedība saistībā ar šo vietu un tur iespējamo alkohola apgrozību bija uzsākta jau marta mēnesī un līdz šim brīdim tika veiktas visas nepieciešamās procesuālās darbības, ieskaitot arī apskates atļaujas pieprasījumu un saņemšanu no tiesas.

Saistībā ar minēto policija pārbauda 1959.gadā dzimušās dzīvokļa saimnieci. Pēc ekspertīzes veikšanas tiks lemts par kriminālprocesa uzsākšanu. Izmeklēšanas lietā turpinās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!