Foto: DELFI
Pirmdien ap plkst. 8:30 Rēzeknē, Raiņa un Lubānas ielu krustojumā, pagaidām nezināms vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli uzbrauca 2004.gadā dzimušai meitenei, kura šķērsoja ielu pa gājēju pāreju, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Cietusī meitene nogādāta slimnīcā.

Iecavā, Skolas ielā, 1991.gadā dzimusi sieviete, vadot „Mitsubishi Space Runner", notrieca gājēju - 1961.gadā dzimušu sievieti, kura nogādāta slimnīcā.

Ap 13:20 Bauskas novada Mežotnes pagasta Strēlniekos, Parka ielā, 1977.gadā dzimis vīrietis, vadot nenoskaidrotu motociklu, netika galā ar tā vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās ceļa zīmē, to bojājot. Motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Gulbenes novada Galgauskas pagastā 1977.gadā dzimis vīrietis vadīja kvadraciklu un apgāzās, gūstot miesas bojājumus. Nogādāts slimnīcā.

Pēc plkst. 12 Siguldas novada Mores pagasta Kārtūžos uz autoceļa Jūdaži -More notika sadursme starp  „Volkswagen", ko vadīja 1993.gadā dzimusi sieviete, un „Audi", ko vadīja 1963.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta „Volkswagen" vadītāja, kura pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atteicās no hospitalizācijas. Cieta arī „Audi" vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Brūkleņu un Cēres ielu krustojumā notika sadursme starp „Opel", ko vadīja 1989.gadā dzimusi sieviete, un „Saab", ko vadīja 1981.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta „Saab" pasažieri - 2000.gadā un 2006.gadā dzimuši zēni, kā arī „Opel" vadītāja. Cietušie pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atteicās no hospitalizācijas

Kopumā Latvijā pirmdien reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki.

Par ātruma pārsniegšanu policija noformējusi 180 administratīvā pārkāpuma protokolus. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!