Foto: DELFI

Valsts policijas (VP) izolatorā nonācis vīrietis, kurš trešdien Rīgā divu promiļu alkohola reibumā un bez autovadītāja apliecības izraisīja sadursmi ar citu spēkratu, bet pēc avārijas no notikuma vietas aizbraucis.

Negadījums noticis pulksten 9.25 Juglas ielā. BMW automašīna izraisīja sadursmi ar "Volkswagen" spēkratu. Aculiecinieki par notikušo paziņoja policijai un mediķiem, taču BMW vadītājs aizbrauca, nesagaidot dienestu ierašanos.

Pēc aculiecinieku sniegtā BMW automašīnas apraksta likumsargi uzsāka operatīvo meklēšanu, kā rezultātā autovadītāju atrada un aizturēja.

Pārbaudot 1968. gadā dzimušā auto vadītāja personību, likumsargi noskaidroja, ka viņam nav autovadītāja tiesības un vīrietis atrodas divu promiļu alkohola reibumā.

Policija ir uzsākusi izmeklēšanu un atgādina, ka par šādu noziegumu – braukšanu bez tiesībām un atrašanos alkohola reibumā – var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem.

Pašlaik vīrietis atrodas izolatorā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!