Foto: Rīgas Pašvaldības policija
Naktī uz trešdienu Rīgas pašvaldības policisti Rīgā, Āgenskalnā, aizturējuši kādu gaidībās esošu sievieti, kas bijusi narkotisko vielu reibumā, kā arī izsludināta meklēšanā par nesen izdarītu zādzību, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldības policijā.

Trešdienas naktī Rīgas pašvaldības policijas darbinieki Āgenskalna apkaimē pamanījuši kādu niecīgi ģērbtu sievieti, kura lūkojusies uz netālu esošā daudzdzīvokļu nama augšējiem logiem. Policisti nolēmuši apstāties un noskaidrot, vai dāmai nav nepieciešama palīdzība.

Sieviete uz policistu jautājumiem nav atbildējusi un tā vietā pēkšņi paskrējusi zem nama ieejas kāpnēm. Pēc brīža viņa izlīdusi no kāpņu apakšas un apgalvojusi, ka vēlējusies tikai ātrāk nokļūt mājās.

Policisti ievērojuši, ka trūcīgi ģērbtā sieviete, iespējams, ir gaidībās. Tāpat sarunas laikā pamanīts, ka viņa ir manāmā reibumā. Par to liecinājušas gan paplašinātās acu zīlītes, gan alkohola smaka no viņas izelpas. Grūtniece no policistiem nav slēpusi, ka pirms tam lietojusi grādīgos dzērienus.

Likumsargi nolēmuši izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbiniekus, lai pārliecinātos par viņas veselības stāvokli. Mediķi, kuri ieradušies notikuma vietā, konstatēja, ka uz sievietes rokām vēnu rajonā ir svaigas dūrienu pēdas, tāpat NMPD darbinieki apstiprinājuši, ka sieviete ir mazuļa gaidībās. Pārbaudes laikā noskaidrots, ka grūtniecei hospitalizācija nav nepieciešama.

Pašvaldības policisti pārbaudījuši sievietes personas datus un atklājuši, ka viņa izsludināta meklēšanā saistībā ar nesen izdarītu zādzību. 27 gadus vecā grūtniece aizturēta un nogādāta Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!