Rīgas pašvaldības policija trešdien, 22. martā, Krišjāņa Barona ielā aizturējusi kādu pamatīgi apreibušu sievieti, kura turklāt atradusies arī policijas meklēšanā, portālu "Delfi" informēja pašvaldības policijā.

Policijā stāsta, ka pie Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbiniekiem patrulēšanas laikā piesteigusies kāda sieviete, kura norādījusi uz kādu reibumā esošu jaunieti. Jaunā sieviete bija pie kāda zaļā dzīvesveida pārtikas veikala apsēdusies uz ārā izlikta krēsla un skurbulī iemigusi.

Jauniete arī nespēja atbildēt uz kārtības sargu jautājumiem, bet viņas izskats liecināja, ka viņa ir spēcīgā narkotiku reibumā, turklāt ar grūtībām elpo.

Pašvaldības policisti izsaukuši Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus. Mediķiem sieviete paskaidrojusi, ka pirms 30 minūtēm sev vēnā ielaidusi heroīnu. Apskates laikā mediķi konstatējuši, ka viņai hospitalizācija nav nepieciešama.

Pārbaudot personas datus, kārtības sargi atklājuši, ka sieviete ir izsludināta meklēšanā. Savukārt, pārbaudot jaunās sievietes mantas, atrasta izlietota šļirce, rokas žņaugs un folijā ietīta nezināmas izcelsmes viela.

22 gadus vecā sieviete kopā ar izņemtajām mantām nogādāta Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!