Foto: DELFI

Valsts policijas (VP) darbinieki Rīgā, Latgales priekšpilsētā, kādā dzīvoklī aizturējuši 1967. gadā dzimušu vīrieti, kā arī atraduši 49,25 gramus heroīna, kas bija paslēpti šujmašīnā, informēja VP.

VP Salaspils iecirkņa policistu rīcībā bija informācija, ka šajā dzīvoklī tiek tirgotas narkotiskās vielas, tādēļ viņi ieradās konkrētajā adresē, lai veiktu izmeklēšanas darbības. To laikā likumsargi pārliecinājās, ka dzīvoklī tik tiešām tirgotas narkotikas.

Turpat dzīvoklī policisti aizturēja 1967. gadā dzimušo narkotiku tirgotāju. Vīrietis jau iepriekš ir vairākas reizes sodīts par identiskiem noziegumiem.

Veicot kratīšanu personas dzīvesvietā, likumsargi atrada kopumā 49,25 gramus heroīna, kas bija paslēpti šujmašīnas diegu glabāšanas nodalījumā.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.1 panta 1. daļas - par narkotisko vielu neatļautu realizēšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!