Foto: DELFI
Ceturtdien, 12. janvārī, Rūjienas novadā BMW markas automašīna notriekusi 1965. gadā dzimušu sievieti, kura notikuma vietā mirusi, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis pulksten 18:06 Jeru pagastā, ceļa Valmiera-Rūjiena-Igaunijas robeža 30. kilometrā. Pie automašīnas stūres bija sēdusies 1987. gadā dzimusi sieviete.

Pulksten 17:06 Rīgā, Ventspils ielas un Mārupes ielas krustojumā, 1990. gadā dzimis vīrietis ar "Volkswagen" markas auto uzbraucis 1947. gadā dzimušai sievietei, kura negadījumā guvusi traumas.

Pulksten 8:09 Kocēnos, uz ceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža, 1983. gadā dzimusi sieviete nav tiksui galā ar automašīnas "Ford" vadāmību un nobraukusi no ceļa. Automašīna apgāzusies, negadījumā ciešot tās vadītājai. Līdzīgs negadījums noticis arī pulksten 10:28 Garkalnes novadā, autoceļa Sigulda-Rīga 28. kilometrā. Tur 1967. gadā dzimusi sieviete ar "Renault" nav novadījusi "Renault" markas auto un nobraukusi no ceļa. Automašīna apgāzusies un negadījumā cietusi tās vadītāja.

Arī Tukuma novada Slampes pagastā, ceļa Jelgava (Tušķi)-Tukums 37. kilometrā, pulksten 11 1990. gadā dzimusi sieviete nav tikusi galā ar ar "Škoda Fabia" auto vadāmību, nobraukusi no ceļa, auto apgāžoties. Autovadītāja avārijā guvusi traumas.

Pulksten 21:38 Limbažu novadā, Limbažu pagastā, ceļa Kocēni-Limbaži-Tūja 51. kilometrā, 1993. gadā dzimusi jauniete nenovadīja "Mitsubishi" markas auto. Rezultātā spēkrats nobraucis no ceļa un apgāzies. Negadījumā cietusi automašīnas vadītāja.

Visi cietušie nogādāti medicīnas iestādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!