Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši astoņi cilvēki, portālu "Delfi" informē Valsts policija.

Dundagā, Smilgu iela 1981.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volvo C03", netika galā ar automašīnas vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas pasažiere. 1983. gadā dzimusī sieviete nogādāta slimnīcā.

Savukārt Kocēnu novadā uz autoceļa Kocēni-Limbaži-Tūja 1965. gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Volkswagen Polo", sadūrās ar uz ceļa braucamās daļas izskrējušu meža dzīvnieku. Automašīnas vadītāja nogādāta slimnīcā.

Un Grobiņas novadā uz autoceļa Rīga-Skulte-Liepāja automašīnas "Hyundai Matrix" vadītājs neizvēlējās drošu braukšanas distanci un ietriecās automašīnā "Mazda 323", kuras vadītāja arī nebija izvēlējusies drošu braukšanas distanci, tādēļ tā sadūrās ar priekšā braucošo "Audi A3", kas bija apstājusies pie sarkanā aizliedzošā luksofora signāla. Sadursmē cieta automašīnas "Mazda 323" vadītāja, 1993. gadā dzimusī sieviete nogādāta slimnīcā.

Kopā pagājušajā diennaktī notikuši 57 ceļu satiksmes negadījumi, gandrīz puse no tiem (25) notikuši Rīgas reģionā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!