Foto: stock.xchng

Satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem aizvadītajā diennaktī cietuši vairāki cilvēki, savukārt viena sieviete gājusi bojā, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Daugavpilī, Silu ielā nenoskaidrotos apstākļos 1937.gadā dzimis vīrietis, braucot ar "VW Passat Variant" netika galā ar automašīnu un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs, savukārt pasažiere, 1935.gadā dzimusi sieviete, gāja bojā.

Rīgā, Ilmeņa ielā 1990.gadā dzimis automašīnas "Cadillac Seville" vadītājs ietriecās kokā, kā rezultātā automašīna apgāzās. Cietušais pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Saldus novadā uz autoceļa Būtnāri-Saldus-Ezere 1956.gadā dzimis vīrietis ar kravas automašīnu "Volvo FH12" ar piekabi nenovaldīja automašīnu, kā rezultātā tā apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažiere, 1984.gadā dzimusi sieviete, kurai medicīniskā palīdzības tika sniegta uz vietas.

Rīgā, Daugavgrīvas ielā notika sadursme starp automašīnu "Scania", kuru vadīja 1987.gadā dzimis vīrietis, automašīnu "VW Tiguan", kuru vadīja 1963.gadā dzimusi sieviete un automašīnu "VW Vento", kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta "VW Tiguan" vadītāja, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Pārgaujas novadā, Raiskuma pagasta uz autoceļa Umurga-Cēses-Līvi 1968.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "BMW 523" nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Cietušais autobraucējs nogādāts slimnīcā.

Savukārt Aizputes novadā, Kalvenes pagastā uz Liepājas šosejas 1983.gadā dzimusi sieviete nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījumā cieta automašīnas pasažieres - 1986. un 1987.gadā dzimušas sievietes.

Kopumā policija reģistrējusi 69 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cieta 12 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!