Foto: F64

Sestdien Sērenes pagastā uz autoceļa Sērene – Kalnieši notikusi automašīnu “Audi” un “Honda Civic” sadursme, kurā dzīvību zaudējis “Audi” vadītājs – 1976.gadā dzimis vīrietis, portāls “Delfi” uzzināja policijā.

Negadījums noticis ap pulksten 20:35, autoceļa 3.kilometrā.

Savukārt Ropažu novadā kāds 1971.gadā dzimis vīrietis, braucot ar nenoskaidrotu motociklu, nokrita un pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas viņš tika atlaists mājās.

Savukārt Jaunciema kapu apkaimē ap pulksten 14:44 kāds 1951.gadā dzimis automašīnas "Lada" vadītājs atpakaļgaitā uzbrauca 1938.gadā dzimušai sievietei, kura no hospitalizācijas atteicās.

Ap pulksten 11:33 Rīgā, Bauskas un Ludviķa ielas krustojumā, notika sadursme starp "Volvo", ko vadīja kāds 1976.gadā dzimis vīrietis, un motociklu "Harley Davidson", ko vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis, kurš no hospitalizācijas atteicās.

Savukārt Valkas novada Zvārtavas pagastā kāds 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru, apgāzās. Viņš nogādāts mediķu aprūpē. Tāpat mediķu aprūpē nonācis kāds 1990.gadā dzimis vīrietis, kurš traumas guva, kad Rīgā, Kr. Valdemāra ielas un Alojas ielas krustojumā saskrējās "Opel Omega", ko vadīja 1959.gadā dzimis vīrietis un "Saab", ko vadīja 1954.gadā dzimusi sieviete.

Ap pulksten 15 Rīgā, Mūkusalas ielā 73, notika "Volvo" un "Audi" markas automašīnu sadursme, kurā cieta "Audi" pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā Latvijā sestdien reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki.

Par ātruma pārsniegšanu noformēts 161 administratīvā pārkāpuma protokols, kā arī notverti 39 iereibuši automašīnu un velosipēdu vadītāji, kuriem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!