Foto: DELFI Aculiecinieks
Sestdien, 29. augustā, uz autoceļa Kuldīga-Aizpute notikusi traģiska divu automašīnu avārija, kurā gājuši bojā trīs cilvēki, tostarp 16 gadus vecs pusaudzis, portālam "Delfi" apstiprināja Valsts policijā (VP).

Policijas rīcībā esošā sākotnējā informācija liecina, ka starp automašīnām uz autoceļa Kuldīga-Aizpute-Līči 12. kilometra notikusi frontāla sadursme.

1978. gadā dzimis automašīnas "Opel Vivaro" vadītājs iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretim braucošo automašīnu "Audi A6".

Negadījumā gāja bojā automašīnas "Opel Vivaro" vadītājs, automašīnas "Audi A6" pasažieri – 1978. gadā dzimusi sieviete un 1999. gadā dzimis jaunietis.

Slimnīcā nogādāti automašīnas "Audi A6" vadītāja un pasažieri.

Kā "Latvijas Radio" pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sanita Malēja, slimnīcā nogādāts 20 gadus vecs vīrietis ar galvas un muguras traumām, 27 gadus veca sieviete ar politraumu, tostarp kāju, galvas un iekšējo orgānu bojājumiem, un 63 gadus veca sieviete ar galvas, roku un kāju traumām.

Pagājušajā diennaktī VP reģistrējusi 117 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 19 cilvēki un trīs cilvēki gājuši bojā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!