Foto: Shutterstock
Kāda bāra Āgenskalnā darbiniece centusies izvairīties no Pašvaldības policijas pārbaudes tirdzniecības vietā, iesākumā paziņojot ka bārs ir slēgts, bet pēcāk aizbildinoties ar veselības problēmām uz izsaucot Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu.

Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes darbinieki pārbaudījuši kādu bāru Āgenskalnā, kas iepriekš policijas redzeslokā bija nonācis par akcizēto preču aprites noteikumu pārkāpumiem, portālu "Delfi" informēja Rīgas pašvaldības policijā. Redzot, ka tiks pārbaudīta tirdzniecības vietā nepieciešamā dokumentācija, bārmene uzreiz paziņojusi, ka patiesībā viņa pašlaik nemaz nestrādājot un bārs esot slēgts. Uzreiz pēc šī paziņojuma sieviete gājusi ārā no tirdzniecības vietas.

Sievietei nav izdevies aizbildināties ar šiem iemesliem, tāpēc viņa paziņojusi, ka esot palicis slikti un izsaukusi NNPD mediķus. Pašvaldības policisti sagaidījuši mediķus kopā ar sievieti. Mediķi apskatījuši sievieti un nekāda veida veselības traucējumus nekonstatējusi, tāpēc paziņojuši, ka sieviete var droši turpināt darbu bārā.

Drīz pēc tam kārtības sargi pabeiguši pārbaudi un sākuši administratīvo lietu par nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču un iekārtu lietošanas kārtības neievērošanu.

Rīgas pašvaldības policija lietas materiālus nosūtījusi Valsts ieņēmumu dienestam izskatīšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!