Foto: Rīgas Pašvaldības policija
Pagājušās nedēļas sestdienā neilgi pēc pulksten 18 likumsargi Rīgā likumsargi saņēmuši informāciju par kādu manāmi iereibušu sievieti Imantā, kura ar vienu roku stūmusi bērnu ratiņus, bet otrā rokā turējusi šampānieti un ik pa laikam to iedzērusi, informēja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP).

Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā policijas ekipāža, kas tur pamanījusi aprakstam atbilstošu sievieti guļam uz zemes. Blakus viņai uz asfalta gulējis arī zīdainis un alkohola pudele.

Māte piecelta kājās, bet bērns iecelts ratos. Uz notikuma vietu izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri konstatējuši, ka bērnam hospitalizācija nav nepieciešama.

Datu pārbaudes laikā noskaidrots zīdaiņa tēvs, kurš informēts par notikušo. Vīrietis nekavējoties ieradies notikuma vietā pakaļ savai meitai.

Savukārt sievietei veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā, kuras laikā noskaidrots, ka viņa ir 3,06 promiļu reibumā. Pārkāpējai sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos alkohola reibumā cieņu aizskarošā stāvoklī. Tāpat arī uzsākta administratīvā pārkāpuma lieta par bērna aprūpes pienākumu nepildīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!