Foto: LETA

Trešdien Jūrmalā, Dzirnavu ielā, policisti apturēja kādu “VW Passat” vadītāju, kurš pie stūres bija sēdies bez tiesībām, turklāt braucis ar automašīnu, kurai nebija izieta tehniskā apskate, portāls “Delfi” uzzināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Autovadītājs, mēģinot izvairīties no atbildības, policistiem deva 30 latu kukuli, taču policisti vīrieti aizturēja par kukuļdošanu.

Skaidrojot notikušā apstākļus, izrādījās, ka vīrietim auto vadīšanas tiesības atņemtas jau 2003.gadā par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Vēlāk izrādījās, ka vīrietis ne tikai veicis regulārus pārkāpumus ar automašīnu, bet arī zirga pajūgu vīrietis vadījis, neievērojot Ceļu satiksmes noteikumus, - vīrieša „kontā" ir gan negadījumu izraisīšana ar zirgu, gan citi pārkāpumi, piemēram, ceļa nedošana.

Taču nesen vīrietim no zirga nācies šķirties, jo viņš bija pārkāpis zirga turēšanas noteikumus - turējis savu zirgu daudzdzīvokļu nama pagalma šķūnītī.

Iespējams, šis fakts vīrieti pamudinājis atkal sēsties pie auto stūres.

Kopā 71 gadu vecajam vīrietim ir aptuveni 100 protokoli par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, kā arī viņš policijas redzeslokā par zādzībām.

Lielāko daļu sodu vīrietis nav nomaksājis un par pārkāpumiem, viņš valstij ir parādā vairāk nekā 6000 latu.

Simtreiz sodīts un 6000 latu valstij parādā esošs sirmgalvis mēģina ar 30 latiem piekukuļot policistu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!