Foto: LETA
Alojas pilsētā sešu jaunu cilvēku izrēķināšanās ar veciem nedraugiem viņiem pašiem nu beigusies skarbi, jo būs jāsēžas uz apsūdzēto sola, pirmdien ziņo raidījums "Degpunktā".

Pieci jauni puiši un viena nepilngadīga meitene kopīgas ballītes laikā tā piedzērušies, ka izdomājuši atrisināt kādu senu konfliktu.

Proti, vienam no ballētājiem vecmamma regulāri sūdzējusies, ka kaimiņi viņai darot pāri, trokšņojot un visādi citādi aizskarot. Bravūras un alkohola dzīti, visi seši kāpuši automašīnā un braukuši pie galvenā pāridarītāja – izlauzuši dzīvokļa durvis, taču, tā kā viņš mājās nav sastapts, par ķīlniekiem paņemti divi viņa radinieki.

Abi iestūķēti automašīnas bagāžniekā, aizvesti uz karjeru, sisti, slīcināti, izsmieti, ziņo raidījums.

Pēc tam, lai atrastu galveno meklēto personu, sešu jauniešu bariņš devies uz Vilzēniem, kur uzmeklēts puiša tēvs, kuram prasīts izdot dēlu.

"Vilzēnos vietējie zina par šo gadījumu un nenoliedz, ka abās pusēs nav diez ko gudri cilvēki," minēts "Degpunkta" sižetā.

Policija sākusi kriminālprocesu pēc trīs pantiem – par personas nolaupīšanu, par privātīpašuma pārkāpšanu, kā arī par huligānismu. Kā raidījumam norādījusi Valsts policija, par minētājām darbībām draud piecu gadu cietumsods.

Visām personām šobrīd noteikta policijas uzraudzība, kā arī noteikts aizliegums tuvoties konkrētām personām un vietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!