Foto: LETA

Trešdien spēkratus nav savaldījuši trīs vadītāji un automašīnas no ceļa braucamās daļas nobraukušas, apgāzušās un slimnīcā nogādāti cilvēki, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Trešdien ap plkst.20:31 kāds 1945.gadā dzimis vīrietis Jaunjelgavas novada Seces pagastā uz vietējas nozīmes ceļa netika galā ar "Audi 100 Avant" vadību, tāpēc automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Vadītājs nogādāts slimnīcā.

Ap plkst.18 Vecpiebalgas novada Taurenē pa autoceļu Cēsis-Vecpiebalga-Madona virzienā uz Vecpiebalgu, "Škoda" markas auto neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. 1982.gadā dzimušais automašīnas pasažieris nogādāts slimnīcā.

Ap plkst.15:03 Rīgā uz Daugavgrīvas viadukta nobrauciena uz Apakšgrāvja ielu "Citroen" markas auto apgāzās. 1971. gadā dzimusī automašīnas vadītāja nogādāta slimnīcā.

Trešdien ap plkst.8 Rīgā, Biķernieku ielas krustojumā ar Ieriķu ielu, "Subaru" markas auto izraisīja sadursmi ar "Audi". Šajā negadījumā cieta "Audi" pasažiere, kura dzimusi 1950.gadā, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā Latvijā trešdien reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 24 cilvēki.

Par ātruma pārsniegšanu noformēti 207 protokoli, bet reibumā pie stūres pieķerti 15 transportlīdzekļu vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!