Foto: DELFI

Letāls ceļu satiksmes negadījums piektdien noticis Stopiņu novadā, informē Valsts policija.

Uz apvedceļa Baltezers-Saulkalne 1990. gadā dzimis automašīnas "VW Passat" vadītājs uzbrauca gājējam, 1996. gadā dzimušam jaunietim, kurš notikuma vietā mira.

Savukārt Rīgā, Ilūkstes ielā 1957. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "VW Passat", braucot atpakaļgaitā, uzbrauca gājējai, 1968. gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Jaunciema gatvē 1975. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "BMW" izraisīja sadursmi ar pretim braucošo automašīnu "Hyundai", kuru vadīja 1963. gadā dzimusi sieviete. Sadursmes rezultātā automašīna "Hyundai" sadūrās arī ar blakus esošo automašīnu "BMW", kuru vadīja 1985. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietusi automašīnas Hyundai "vadītāja", kā arī viena no automašīnu pasažierēm – 1958. gadā dzimusi sieviete. Abas cietušās nogādātas slimnīcā.

Gulbenes novadā, Beļavas pagastā 1968. gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru ar sakabi, netika galā ar tā vadību un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kā rezultātā notika sadursme ar pretim braucošo automašīnu "Mercedes Benz", kuru vadīja 1986. gada dzimis vīrietis. Pēc negadījuma automašīnas "Mercedes Benz" vadītājs nogādāts slimnīcā.
Raunas novadā uz autoceļa Cēsis-Rauna 1968. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Opel Astra" nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā.

Jau ziņots, ka piektdien Padures pagastā uz vietējās nozīmes ceļa Veckuldīga-Keramika nepilngadīgs, 1998. gadā dzimis automašīnas "Ford KA" vadītājs neizvēlējās pareizu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Avārijā cieta četri nepilngadīgie.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 127 ceļu satiksmes negadījumi, kuros bojā gājis viens cilvēks, bet 12 guvuši dažādas traumas. Vēl ceļu policija par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā sodījusi 17 personas, bet 228 šoferīšiem sastādi protokoli par ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!