Pirmdienas vakarā stundas laikā notikuši divi uzbrukumi taksometru firmas "Rīga Taxi" mašīnām un sadauzīti divi taksometri "Opel Omega".
Viens no uzbrukumiem noticis kādā Pērnavas ielas nama pagalmā, bet otrs - netālu no botāniskā dārza Pārdaugavā. Abos gadījumos sadauzītas mašīnas, šoferi nav cietuši.

Par notikušo nekavējoties informēta policija. Firma uzskata, ka abi uzbrukumi savstarpēji saistīti un nav nejauši.

Pirmajā gadījumā ap plkst.18.10 kāds klients iekāpis taksometrā pretī Centrālajai stacijai pie "McDonald's" restorāna. Viņš lūdzis iebraukt nama pagalma Pērnavas ielā 6/8 neapgaismotā pagalmā, kur paziņojis, ka jāpaņem kāds dokuments un sācis zvanīt pa mobilo telefonu.

Tad mašīnai uzbrukuši četri cilvēki, kas izdauzījuši visus stiklus, izņemot priekšējo, un sadauzījuši arī citas mašīnas daļas. Pasažieris no mašīnas izkāpis un pazudis.

Otrā gadījumā klients lūdzis aizvest viņu uz Skrīveru ielu, kur, apstājoties pie privātmājas, taksītim uzbrukuši četri bandīti ar beisbola nūjām. Pasažieris no mašīnas pazudis, bet šoferis nav apjucis, braucis tālāk un pēc brīža izsaucis policiju.

Abos gadījumos mašīnās palikuši "lietiskie pierādījumi" - pirmajā gadījumā ķieģeļa, bet otrajā - beisbola nūjas atlūzas.

Kļauža BNS sacīja, ka iepriekš neatceras līdzīgus uzbrukumus "Rīga Taxi" mašīnām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!