Foto: F64
Aizdomās par nežēlīgu suņa piekaušanu un seksuālu izmantošanu turētais 42 gadus vecais Igors atrasts miris – jau sadalīšanās stadijā – savā dzīvoklī, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Vīrieša nāves iemesls nav zināms. Raidījums izsaka versijas, ka vīrietis varētu būt nogalināts vai izdarījis pašnāvību.

Vēl joprojām istabā, kur atrasts Igors, valda "neizturama smaka" un zemi klāj asinis. Igora vecāki raidījumam norādīja, ka dēls atnācis mājās jau sagriezts. Vecāki dzīvojuši blakus istabai, kurā aptuveni pusotru nedēļu atradies Igora līķis.

"Degpunktā" rīcībā esošā oficiāli neapstiprinātā informācija liecina, ka Igors suni tomēr nav izvarojis. Sākotnējās ekspertīzes nav parādījušas cilvēka bioloģiskā materiāla klātbūtni dzīvnieka dzimumorgānos.

Jau vēstīts, aizdomās par nežēlīgu suņa piekaušanu un seksuālu izmantošanu turētais vīrietis bijis vientuļš un vienkārši gribējis kādu draugu, tāpēc paņēmis līdzi uz mājām pie lielveikala "Mego" piesieto suni

1.janvārī, Ķengaragā, Maskavas ielā, pie lielveikala "Mego", kāds vīrietis aizvedis pie tirdzniecības vietas piesietu suni. Nākamajā dienā suns atrasts kādā dzīvojamās mājas kāpņutelpā Prūšu ielā, un, kā atzinuši veterinārārsti, dzīvnieks, iespējams, ticis spīdzināts un arī seksuāli izmantots. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!