Foto: F64

Svētdien ceļu satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem dažādas traumas guvuši vairāki autovadītāji un bērni, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Babītes novada Salas pagastā kāds 1993.gadā dzimis vīrietis nesavaldīja "Ford Focus" markas automašīnu, nobrauca no ceļa un uzbrauca kokam. Pēc negadījuma viņš nogādāts slimnīcā.

Tāpat Babītes pagastā uz autoceļa Salaspils - Babīte 1962.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Range Rover" aizķēra ceļa nožogojumu un apgāzās. Slimnīcā nogādāti gan vadītājs, gan pasažiere - 1963.gadā dzimusi sieviete.

Baltezerā "Škoda Octavia" un "Opel Omega" sadursmē cieta automašīnas "Škoda" vadītājs - 1967.gadā dzimis vīrietis, kurš no hospitalizācijas atteicies. Tāpat cieta "Opel" vadītājs - 1983.gadā dzimis vīrietis, kā arī 2001.gadā dzimusi meitene un 2007.gadā dzimis zēns. Pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas visi atlaisti mājās.

Rīgā, Slokas ielā, 1953.gadā dzimis vīrietis ar "Audi" markas automašīnu pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa un ietriecās mājas sienā. Pēc negadījuma vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kopumā svētdien reģistrēti 33 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Par ātruma pārsniegšanu noformēti 297 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!