Foto: Valsts policija
Avārijā, kas notikusi agrā otrdienas rītā Ogres novadā, gājuši bojā seši cilvēki, portālam "Delfi" apliecināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārstāvis Toms Sadovskis. Policija apliecina, ka automašīnas salonā atrasts alkohols.

Sākotnējā informācija liecina, ka automašīna nobraukusi no ceļa Taurupe-Zaube. Spēkrats ietriecies kokā. Avārijā gājuši bojā seši jaunieši.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka avārija autoceļa Taurupe-Zaube piektajā kilometrā notika ap pulksten 7:34. Policija secina, ka automašīnas vadītājs, iebraucot līkumā, netika galā ar spēkrata vadību un, nobraucot no ceļa, ietriecās kokā. Likumsargi arī norāda, ka automašīnā bija vairāk pasažieru nekā sēdvietu.

"Šobrīd varam apstiprināt to, ka negadījuma sekas ir ārkārtīgi traģiskas - bojā gājuši seši cilvēki," vēsta Sadovskis. Jaunieši brauca ar automašīnu "Audi 100".

Jaunākā informācija liecina, ka traģiskajā autoavārijā gājuši bojā pieci vīrieši un viena sieviete, visi vecumā no 18 līdz 30 gadiem. Taču policija norāda, ka visu mirušo personu datus vēl skaidro un vēlāk tos precizēs.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) pārstāve Viktorija Šembele portālam "Delfi" pastāstīja, ka jauniešu mirstīgās atliekas no auto izvilktas, lietojot hidrauliskos griešanas instrumentus.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola portālam "Delfi" sacīja, ka visi bojā gājušie ir gados jauni cilvēki, bet precīzi vecumu nevarēja pateikt. Brīdī, kad notikuma vietā ieradās mediķi, visi mašīnā esošie cilvēki bija miruši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!