Foto: AFP/Scanpix
Traktora un automašīnas "Honda" sadursmē Cesvainē pirmdien cietuši bērns un vīrietis, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Cesvainē, Pils un Veidenbauma ielu krustojumā notikusi sadursme starp mini traktoru "Bobcat", kuru vadīja 1979. gadā dzimis vīrietis un automašīnu "Honda Accord", kuru vadīja 1980. gadā dzimusī sieviete. Negadījumā cieta automašīnas pasažieri – 2001. gadā dzimusi meitene nogādāta slimnīcā, savukārt 1948. gadā dzimis vīrietis pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaists mājās.

Rīga, Kr.Valdemāra ielā notika sadursme starp automašīnu "Volvo", kuru vadīja 1992. gadā dzimusi sieviete un motorolleru "Aprilia", kuru vadīja 1997. gadā dzimis jaunietis. Pēc negadījuma jaunietis nogādāts slimnīcā.

Maltas pagastā 1995. gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnu "Audi" vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs, kā arī pasažieri – 1995. un 1998. gadā dzimušas jaunietes. Cietušie nogādāti slimnīcā.

Rīga uz Akmens tilta 1966. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "VW Golf" izraisīja sadursmi ar automašīnu BMW, kuru vadīja 1973. gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta 2012. gadā dzimis bērns, automašīnas BMW pasažieris. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas viņš atlaists mājās.

Rīgā, Artilērijas un Krāsotāju ielu krustojumā 1975. gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Opel" izraisīja sadursmi ar automašīnu "Kia", kuru vadīja 1980. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnu pasažieri – 1977. gadā dzimusi sieviete, kura pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaista mājās, bet 2005. gadā dzimusi meitene nogādāta slimnīcā.

Bauskā 1951. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "VW Passat" uz gājēju pārejas notrieca 1987. gadā dzimušu sievieti, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā. Savukārt Rīgā, Dzelzavas ielā 1986. gadā dzimusi sieviete ar velosipēdu pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ uzbrauca stāvošai automašīnai "Dodge".

Daugavpilī, Višķu un Šaurā ielu krustojumā 1993. gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Audi A6" notrieca velobraucēju, 2000. gadā dzimušu jaunieti, kurš pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atlaists mājās.

Kopumā pirmdien reģistrētas 55 avārijas, kurās cietuši 16 cilvēki. Reibumā pie stūres pieķerti 15 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!