Foto: F64
Svētdien, 14.decembrī, robežsargi Terehovas robežkontroles punktā aizturējuši trīs ārzemniekus par viltotu dokumentu izmantošanu, portālu "Delfi" informēja Valsts robežsardzes preses pārstāve Kristīne Pētersone.

Par viltotas Krievijas transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības izmantošanu aizturēts kāds Krievijas pilsonis, savukārt par viltotu transportlīdzekļa vadītāja apliecību izmantošanu aizturēts Slovākijas un vēl kāds Krievijas pilsonis.

Par viltotu dokumentu izmantošanu robežsardze sākusi kriminālprocesus.

Pāternieku robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Ukrainas pilsonim. Ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Personu robežsargi nosūtījuši atpakaļ uz izceļošanas valsti. Tāpat šajā kontroles punktā robežsargi pieķēruši arī kādu Baltkrievijas pilsoni, kuram nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas.

Persona saukta pie administratīvās atbildības.

Kārsavas robežkontroles punktā izceļot no Latvijas robežsargi lieguši Latvijas nepilsonei. Sievietes pase nebija derīga ceļošanai ārpus Šengenas zonas valstu teritorijas.

Valsts iekšienē ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumus pārkāpuši astoņi ārzemnieki, bet transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā pārkāpumos pieķertas 16 personas.

Kopumā svētdien Valsts robežsardze uz ārējām robežām un valsts iekšienē notvērusi 32 likumpārkāpējus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!