Foto: stock.xchng
Policisti Ķengaragā aizturējuši trīs vīriešus, kuri svētdien ar cirvi, nazi un skrūvgriezi lauzās kāds sievietes dzīvoklī, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Svētdien Ķengaraga iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz Lokomotīves ielu, kur kāda sieviete ziņoja, ka tiek bojātas viņas dzīvokļa durvis. Trīs vīrieši bija ieradušies ciemos pie dzīvokļa saimnieces dēla, tomēr sieviete, neatverot durvis, norādīja, ka dēla nav mājās.

Izdzirdot sievietes atbildi, visi trīs vīrieši ar cirvi, skrūvgriežiem un nažiem sāka sabojāt dzīvokļa durvis. Pēc sievietes zvana notikuma vietā nekavējoties ieradās policisti, kuri jau agrāk sodītos vīriešus nogādāja izolatorā.

Par notikušo ir sākts kriminālprocess par huligānismu, ja to izdarījusi personu grupa vai ja tas saistīts ar mantas bojāšanu vai iznīcināšanu. Šādam likuma pārkāpumam paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs, naudas sods un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!