Foto: F64
Vakar Tukumā kāds 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Chrysler", uzbrauca 2010.gadā dzimušam zēnam, kurš pēkšņi izskrēja uz ceļa braucamās daļas, informē Valsts policijā. Zēns nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Liepājā, Jelgavas un Tirgus ielu krustojumā kāda 1957.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "VW Golf", izraisīja sadursmi ar pa galveno ceļu braucošo automašīnu "Volvo", kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis. Ar gūtajām traumām slimnīcā nogādāta 1967.gadāa dzimusi "Volvo" pasažiere.

Jelgavā, Rīgas un Strazdu ielu krustojumā notika sadursme starp automašīnu "Chrysler Voyager", kuru vadīja 1996.gadā dzimusi sieviete un 1999.gadā dzimušu velosipēdistu, kurš guva traumas.

Savukārt uz autoceļa Kuldīga-Aizpute-Līči patlaban nenoskaidrots vadītājs, vadot transporta līdzekli "VW Golf" ar tam piestiprinātām neatbilstošām reģistrācijas numura zīmēm, netika galā ar transporta līdzekļa vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un avarēja. Negadījumā cieta kāds pasažieris.

Limbažu novada Vidrižu pagastā nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu kvadraciklu veda 1968.gadā dzimuši vīrieti, kurš krita un guva miesas bojājumus. Cietušais ar gūtajām traumām nogādāts slimnīcā.

Kā ziņots, kopumā vakar reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 14 negadījumos cietuši cilvēki. Kopumā ceļu satiksmes negadījumos ir cietuši 25 cilvēki, to skaitā gājēji un velosipēdisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!