Foto: F64

Pirmdien ugunsgrēkā dzīvojamajā mājā Daugavpils novada Biķernieku pagastā cietis viens cilvēks, informēja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ugunsdzēsēji glābēji izsaukumu uz ugunsgrēku dzīvojamā mājā saņēma pulksten 15.14. Ierodoties notikuma vietā tika konstatēts, ka 70 kvadrātmetru platībā deg vienstāvu dzīvojamā māja un tai iebrucis jumts.

Ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsgrēks likvidēts pulksten 20.17.

Aizvadītās diennakts laikā ugunsdzēsēji saņēmuši 33 izsaukumus – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet trīs no izsaukumiem bijuši maldinājumi. Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, dīvāns, vieglā automašīna, sodrēji divu ēku dūmvados un divos gadījumos dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, pirmdien ugunsdzēsēji glābēji Tautas ielā, Balvos, notvēra čūsku, kas bijusi pie dzīvojamās mājas ieejas durvīm un palaida to brīvībā, savukārt uz Talsu šosejas, Jūrmalā, no kanalizācijas akas izcēla kaķi, bet Talsu ielā, Rīgā, glābēji no koka nocēla kaķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!