Foto: LETA

Naktī uz trešdienu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki steigušies dzēst ugunsgrēku Rēzeknes novadā, kur degusi vienstāvu dzīvojamā māja, portāls “Delfi” uzzināja VUGD.

Izsaukumu uz Rēzeknes novada Ozolaines pagastu VUGD saņēmis pulksten 00.04, Notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg vienstāvu dzīvojamā māja 80 kvadrātmetru platībā un tai ir iebrucis jumts. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējies cilvēks, kurš bija cietis. Cietusī persona nodota Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Pulksten 4.35 ugunsgrēks likvidēts.

Savukārt otrdien, 6. martā, pulksten 21.41 ugunsdzēsēji steigušies uz Grobiņas novada Medzes pagastu, kur dedzis šķūnis. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji secinājuši, ka ar atklātu liesmu deg šķūnis 180 kvadrātmetru platībā. Paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts pulksten 00.58.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēmis 31 izsaukumu – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu un 14 uz glābšanas darbiem, bet trīs no izsaukumiem bijuši maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!