Foto: DELFI Репортер

Trešdienas, 25.februāra, rītā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki kādas privātmājas Saulkrastos ugunsgrēkā atraduši divus līķus, kuriem policija vēlāk konstatējusi miesas bojājumus, kas radušies vēl pirms ugunsgrēka, portālam "Delfi" pastāstīja policijas preses pārstāvis Dairis Anučins.

Izsaukumu uz degošu dzīvojamo māju Saulkrastos saņēmuši ugunsdzēsēji. Pēc liesmu apdzēšanas privātmājā glābēji atraduši divus līķus un izsaukuši Valsts policiju.

Likumsargi pēc bojā gājušo mirstīgo atlieku apskates notikuma vietā konstatējuši miesas bojājumus – vairākas grieztas brūces, kas izdarītas pirms ugunsgrēka. Aizdomās par iespējamu dubultslepkavību, likumsargi līķus nodevuši ekspertīzei, tāpat Valsts policija skaidros arī ugunsgrēka izcelšanās iemeslus.

Patlaban Valsts policija saistībā ar notikušo izvirzījusi dažādas versijas. Netiek izslēgta sadzīvisks rakstura, kā arī citu personīgu motīvu rezultātā izdarīta slepkavība. Tāpat likumsargi neizslēdz iespēju, ka ugunsgrēks bijis mēģinājums slēpt nozieguma pēdas.

Bojā gājušie ir kāda 1938.gadā dzimusi sieviete un 1974.gadā dzimis vīrietis. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!