Foto: DELFI Aculiecinieks

Partijas "Saskaņa" Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs, vadot automašīnu "Range Rover", sestdien Rēzeknē pie lielveikala "Rimi" sadūries ar riteņbraucēju, portālam "Delfi" apstiprināja Valsts policija (VP).

Aculiecinieki portālam "Pietiek.com" norādījuši, ka velosipēdistu automašīna "Range Rover" notriekusi uz gājēju pārejas. Taču Urbanovičs "Pietiek.com" skaidroja, ka negadījuma nav noticis uz gājēju pārejas.

"Velosipēdists, vecāks vīrs, brauca no veikala. Aizmugurējās durvīs iebrauca. Protams, ka es nenotriecu. Izsaucu ātros, izsaucu policiju. Viņam ir galvas sasitums, rokas nobrāzums. Durvīs buktīte. Ātrie atbrauca tūlīt," portālam notikušo atstāstīja Urbanovičs.

Kā portālam "Delfi" norādīja Valsts policija, pulksten 13:18 policija saņēma izsaukumu uz Galdnieku ielu 8 Rēzeknē, kur notikusi sadursme starp auto "Range Rover" un velosipēdu.

Notikuma vietā noskaidrots, ka auto vadītājs veicis pagrieziena manevru un tajā brīdī automašīnā ietriecies velosipēds.

Policija apstiprina, ka automašīnu vadījis Urbanovičs.

Sadursmē cietis 1944.gadā dzimis velosipēdists.

Jau vēstīts, ka aptuveni 130 000 eiro vērtais "Range Rover", pie kura stūres iepriekš redzēts Urbanovičs, pieder biedrībai "Baltijas forums".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!