Foto: DELFI
Ceturtdien, 18.decembrī, uz Latvijas ceļiem nāvējoši notriekti divi gājēji, bet divi gājēji sadursmēs ar automašīnu cietuši.

Kā portālu "Delfi" informēja Valsts policijā, ceturtdien pulksten 11:07 Rīgā, Gogoļa ielā, zem dzelzceļa pārvada virzienā uz 13.janvāra ielu, 1966.gadā dzimis autovadītājs ar "Škoda" markas automašīnu uzbraucis 1931.gadā dzimušai sievietei.

Cietusī šķērsojusi ceļa braucamo daļu zem dzelzceļa pārvada. Mediķi pēc negadījuma sievieti nogādājuši slimnīcā, kur vēlāk cietusī nomirusi.

Savukārt pulksten 18:45 Neretas novadā, uz ceļa Nereta - Vecumnieki - Subate, 1975.gadā dzimis vīrietis ar "Mitsubishi" automašīnu notrieca pa ceļu pretī nākošos 1955.gadā un 1962.gadā dzimušus vīriešus. Jaunākais no abiem vīriešiem negadījuma vietā gāja bojā, bet otrs cietušais gājējs tika nogādāts slimnīcā.

Rēzeknē, Dārza ielā, pulksten 13:30 1966.gadā dzimusi sieviete, kura vadīja "Mazda Premacy", aizķērusi 2002.gadā dzimušu zēnu. Jaunietis ielas braucamo daļu šķērsojis tam neparedzētā vietā. Pēc mediķu apskates cietušais palaists mājās no slimnīcas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!