Foto: Shutterstock
Piektdien, 1. septembrī, ap pulksten 13.30 likumsargi aizturējuši par uzbrukumu 14 gadus vecajai meitenei Cēsīs aizdomās turēto vīrieti.

Valsts policijā portālu "Delfi" informēja, ka, pateicoties iedzīvotāju atsaucībai, policija aizturējusi aizdomās turamo vīrieti, kurš 29. augustā, iespējams, uzbruka 2003. gadā dzimušai meitenei, nodarot viņai miesas bojājumus.

Sākotnējā policijas informācija liecina, ka vīrietis ap pulksten 13 uzbrucis jaunietei Bērzaines rajonā, Bērzaines un Alfrēda Kalniņa ielu savienojošā gravā, un aizbēdzis no notikuma vietas.

Pēc video materiālu apstrādes 31. augustā Valsts policijai izdevās iegūt aizdomās turamās personas attēlu. Pēc tā publicēšanas likumsargi saņēmuši vairāku desmitu iedzīvotāju zvanus un ziņas par vīrieša iespējamo atrašanās vietu. Apsekojot dažādas dzīvesvietas un pārbaudot vairākas aizdomās turamās personas, policija aizturējusi 1992. gadā dzimušu vīrieti, kurš iepriekš nav nonācis likumsargu redzes lokā.

Izmeklēšanā policija skaidros uzbrukuma motīvus, kā arī tuvākajā laikā lems par drošības līdzekļa piemērošanu. Policija pateicas iedzīvotājiem par sniegto palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!