Foto: Pašvaldības policija

Piektdien, 12. janvārī, likumsargi kādā ēkas kāpņu telpā Vecmīlgrāvī aizturējuši trīs vīriešus, kuri, iespējams, lietoja narkotiskās vielas, portālu "Delfi" informēja Rīgas pašvaldības policijas (RPP) pārstāve Lāsma Zemene.

Neilgi pēc pulksten 14 RPP Ziemeļu pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Vecmīlgrāvī, kur iedzīvotāji ziņoja par trīs aizdomīgiem vīriešiem kādā kāpņu telpā. Ziņotāji likumsargiem izteica aizdomas, ka personas, iespējams, nama koplietošanas telpās lieto narkotiskās vielas.

Policisti, ierodoties norādītajā kāpņu telpā, sastapa trīs aprakstam atbilstošas personas. Vīrieši bija manāmā reibumā, par ko liecināja sašaurinātās acu zīlītes, lēnās kustības un nesakarīgais runas veids, atzīmē Zemene.

Jautājot, ko viņi kāpņu telpā dara, iereibušie kungi policistiem atbildēja, ka atnākuši apciemot draugu. Tomēr pēc pāris minūtēm viņi savas versijas mainīja.

Apkārt personām mētājās izlietotas šļirces, informē Zemene. Veikta personas datu pārbaude, kuras laikā atklājās, ka viens no vīriešiem ir izsludināts meklēšanā.

Turpmāko procesuālo darbību veikšanai izsaukti Valsts policijas darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!