Foto: F64

Ceturtdien, 19. oktobrī, ugunsdzēsēji steigušies uz izsaukumu Kurzemes ielā Ventspilī, kur ugunsgrēks izcēlies celtniecības vagonā, portāls "Delfi" uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Notikuma vietā VUGD konstatējis, ka vienstāvu celtniecības vagons deg ar atklātu liesmu 15 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka dzēšanas darbu laikā vagonā tika atrasti divi bojāgājuši cilvēki.

Ugunsgrēks likvidēts pulksten 17.51.

Pulksten 21.12 VUGD saņēmis izsaukumu uz Matīsa Gūtmaņa ielu Liepājā, kur divstāvu dzīvojamā mājā bija izveidojies piedūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatējuši, ka ēkas pirmā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas divu kvadrātmetru platībā.

No piedūmotā dzīvokļa ugunsdzēsēji izglābuši sievieti, kuru nodevuši Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem. Ugunsgrēks likvidēts pulksten 21.47.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks ceturtdien izcēlies Slimnīcas ielā Baltinavā, kur degusi vienstāvu neapdzīvota māja 120 kvadrātmetru platībā. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts pulksten 20.23 un ugunsgrēks likvidēts īsi pēc pusnakts, pulksten 00.06.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēmis 41 izsaukumu – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 – uz glābšanas darbiem, bet astoņi no izsaukumiem bijuši maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!