Iespējams, video izdevies nofilmēt vīrieti, kurš vainojams seksuālos nodarījumos pret vairākām mazgadīgām meitenēm.

Video, kas uzņemts 14.oktobrī, Zasulaukā, redzams, kā jauns vīrietis tumšā vējjakā stāv pie veikala, un, kādu brīdi pastāvējis, dodas projām. Tieši tobrīd veikalā atradās 13 gadus veca meitene, kura vēlāk kļuva par pedofila upuri, vēsta Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma", kura rīcībā nonācis videoieraksts.

Jau vēstīts, ka 14.oktobra pēcpusdienā Zasulauka apkaimē seksuāli izmantota 13 gadus veca meitene. Policija šo notikumu saista ar tā dēvētā "Imantas pedofila" darbībām. Uz šādu versiju norāda nozieguma raksturs un izvēlētais upuris.

Jaunais vīrietis šobrīd tiek meklēts par trīs smagiem dzimumnoziegumiem pret mazgadīgām meitenēm Imantas mikrorajonā. Pašlaik uz viņa sirdsapziņas ir četri upuri. Iepriekšējais noziegums tika pastrādāts 14.martā, kad uzbrucējs liftā iegrūda divas mazgadīgas meitenes un veica netiklas darbības.

Policija izveidojusi noziedznieka fotorobotu, kura kopijas šobrīd izvietotas dažādās vietās Rīgā. Policijas pārstāvji LTV "Panorāma" sižetā uzsvēruši, ka tiek darīts viss, lai noziedznieku pēc iespējas drīzāk notvertu.

Ikvienu, kurš atpazīst, ir redzējis aizdomās turamo personu vai kura rīcībā ir informācija par šīs personas iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz ziņot, zvanot pa tālruni 110, 67829202 vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!