Kādā Ziepniekkalna skaistumkopšanas salonā piektdien, 15. decembrī, iesoļojis vīrietis un tūdaļ uz pusstundu ieslēdzies tualetē, kur veicis higiēnas rituālus, portālu "Delfi" informē Rīgas pašvaldības policija (RPP).

Tā kā vīrietis pat pēc pusstundu ilga tualetes apmeklējuma atteicies iznākt no labierīcībām, salona darbinieces izsauca kārtībsargus.

Atbraukušie policisti pieklauvēja pie tualetes durvīm un izrīkoja tur iestrēgušo kungu nākt ārā. Vīrietis paklausījis un atvēris durvis, turpinot tīrīt zobus un vēlāk arī noskujot ūsas.

Vīrietis bija neizpratnē, ka viņam liedz veikt personīgās higiēnas procedūras skaistumkopšanas salona labierīcībās, savukārt policisti skaidroja, ka pieklājīgs cilvēks šādas darbības saskaņotu ar salona administratoru pirms aizņemtu labierīcības uz pusstundu.

Pārrunu laika policistiem nevēlamais apmeklētājs atzina, ka pirms tam ir uzsmēķējis marihuānu. Tāpat vīrietis pastāstīja, ka vēl šodien ticis izlaists no īslaicīgās aizturēšanas izolatora.

Aizdomās par atrašanos narkotisko vielu ietekmē, vīrietis aizturēts un nogādāts ekspertīzes veikšanai Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā, bet pēc tam Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!