Foto: DELFI
Otrdien, 13.janvārī, Vidzemes pusē vairākas automašīnas nobraukušas no ceļa, pasažieriem un šoferiem gūstot traumas.

Kā portālu "Delfi" informēja Valsts policijā, pulksten 7:20 Salacgrīvas novadā uz autoceļa Rīga-Igaunijas robeža 46.kilometrā 1987. gadā dzimusi sieviete netika galā ar "Peugeot" automašīnas vadību un nobrauca no ceļa braucamās daļas.

Negadījumā cieta pasažieris - 1958.gadā dzimis vīrietis - un vadītāja, kura tika nogādāta slimnīcā "Gaiļezers".

Tāpat Salacgrīvas novadā, Ainažu pagastā, pulksten 8:30 Salacgrīvas novada Ainažu pagastā 1993.gadā dzimis jaunietis nenovadīja "Renault Premium" markas automašīnu ar piekabi "Fliegel", nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijā bojāts autotransports.

Pulksten 7:05 Limbažu novadā, Skultes pagastā, 1967.gadā dzimis vīrietis vadījis "Volvo FH12" spēkratu. Automašīna slīdēšanas rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī.

Savukārt naktī uz trešdienu, 14.janvāri, pulksten 00:40 Madonas novada Ļaudonas pagastā 1989.gadā dzimis jaunietis netika galā ar "Opel Vectra" vadību, nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī.

Tāpat naktī uz trešdienu, pulksten 5:20, Salacgrīvas novadā, Ainažu pagastā, no ceļa nobraukusi "Mercedes Benz" automašīna ar "Krone" piekabi, kuru vadījis 1986. gadā dzimis vīrietis.

Negadījuma rezultātā pārējiem transporta līdzekļiem tika apgrūtināta satiksme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!