Foto: LETA
Sestdien Viļakas novada Šķilbēnu pagastā kāds 1992. gadā dzimis vīrietis neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un netika galā ar auto vadāmību, tādējādi iebrauca grāvī un apgāzās. No gūtajām traumām vadītājs vēlāk miris mediķu automašīnā.

Kā informē Valsts policija, Baltinavas novadā noticis negadījums starp "Toyota", kuru vadīja 1965.gadā dzimis vīrietis un "Audi", kuru vadījis 1969. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cita "Toyota" vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Priekulē, Dārza ielā 1995. gadā dzimis vīrietis, vadot "Opel" netika galā ar spēkrata vadāmību un nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījumā cieta auto pasažieri 1996. gadā dzimis vīrietis un 1995. gadā dzimusi sieviete.

Jēkabpilī, Gulbju ielā 1988. gadā dzimusi sieviete, vadot "Toyota", uzbrauca žoga stabam. Negadījumā traumu guvis kāds auto pasažieris.

Kopumā sestdien valstī reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki, no tiem viens gājis bojā. Kopumā ceļu satiksmes jomā noformēti 797 administratīvo pārkāpumu protokoli, tostarp 245 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un 18 par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!