Foto: DELFI

Naktī uz ceturtdienu Ceļu policijas ekipāža, patrulējot Purvciema mikrorajonā, blakus Purvciema ielas 51. namam ievēroja automašīnu "Mitsubishi Charisma", kurai ir izsists stikls. Auto pārbaudes laikā policisti konstatēja, ka, iespējams, notikusi zādzība.

Turpat kāds aculiecinieks bija pamanījis aizdomīgu vīrieti pie šīs automašīnas un policistiem sniedza vīrieša pazīmes, kā arī norādīja virzienu, kurp aizbēgusi iespējamā vainīgā persona, portāls „Delfi" uzzināja policijā.

Ceļu policijas ekipāža, pārbaudot tuvāko apkārtni, pamanīja un aizturēja pazīmēm atbilstošu vīrieti, pie kura atrada automagnetolu, kas, iespējams, nozagta no konkrētās automašīnas.

Pēc aizturēšanas vīrietis nogādāts Teikas iecirknī, kur noskaidrots, ka vīrietis ir 1980. gadā dzimis un iepriekš jau vairākkārt sodīts par zādzībām.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī. 

Rīgas Teikas iecirkņa policijas darbinieki aicina atsaukties automašīnas „Mitsubishi Charisma" īpašnieku, kā arī aicina atsaukties aculiecinieku, kurš pamanīja zādzību, zvanot pa tālruņa numuriem 67090900 vai 110, vai personīgi vērsties Teikas policijas iecirknī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!