Foto: Publicitātes foto
Otrdien, 2.jūnijā, pēc pulksten 23, policijā tika saņemta informācija, ka Cēsīs, Rīgas ielā, kāds vīrietis sadūris automašīnas riepas, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Izbraucot uz notikuma vietu, policija konstatēja, ka pagaidām nenoskaidrotu iemeslu vadīts, spēkratu apskādējis tā īpašnieks. Vīrietis arī bija alkohola reibumā.

Tāpat otrdien policija Valmierā, Matīšu šosejā, apturot 1969.gadā dzimuša vīrieša vadītu transportlīdzekli, pie 1973.gadā dzimuša pasažiera atrada un atsavināja polietilēna maisiņu ar pagaidām nenoskaidrotu zaļganbrūnu vielu. Par notikušo sākts kriminālprocess un atsavinātā viela nosūtīta ekspertīzei.

Valmieras policija arī aizdomās par zādzību izdarīšanu Rūjienas un Naukšēnu vidusskolās aizturējusi kādu jau iepriekš policijas redzeslokā nonākušu 1994.gadu dzimušu vīrieti.

Abas zādzības izdarītas maijā - 13.maijā tika konstatēts, ka Naukšēnos, nakts laikā, izsitot logu, iekļūts Naukšēnu vidusskolas telpās un no tām nozagti dažādi pārtikas produkti, kā arī dators. Savukārt 16.maijā līdzīga zādzība notikusi Rūjienā, kad identiski izsitot loga stiklu, iekļūts skolas telpās un no tām nozagts portatīvais dators. Par notikušo sākts kriminālprocess un šobrīd policijā noskaidrots, ka zagtās mantas tikušas realizētas.

Policija noskaidro aizturētā vīrieša saistību ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

2.jūnijā, ap pulksten 7, Gulbenes novadā, Galgauskas pagastā, autoceļa Ozoli - Liezere - Tirza - Stāķi 54.kilometrā pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu Audi A6 nobrauca no ceļa braucamās daļas, uzbrauca ceļa zīmei un iebrauca dīķī.

Vadītājs negadījuma vietu atstāja, neziņojot policijai. Negadījumā nav cietušo. Ceļa zīme tikusi bojāta. Policija noskaidro negadījuma apstākļus un automašīnas vadītāju.

Otrdien pēc pulksten 23, Smiltenē, Dārza ielā, pagaidām nenoskaidrota persona ar automašīnu BMW uzbrauca pie ēkas novietotam atkritumu konteineram un to bojāja. Persona negadījuma vietu atstāja un neziņoja par notikušo negadījumu likumā noteiktā kārtībā policijai. Policija noskaidro automašīnas vadītāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!