Foto: Valsts policija

Valsts policija 19. aprīlī Baložos aizturējusi jau vairākas reizes policijas redzeslokā nonākušu zagli, kurš šoreiz bija apzadzis pats savu draugu, atņemot viņam mobilo telefonu, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

11. aprīlī Valsts policijā vērsies vīrietis, kurš ziņojis par mobilā telefona zādzību. Cietušais policijai pastāstījis, ka 8. aprīlī viņu apzadzis draugs.

Pastaigas laikā pie cietušā vīrieša esot pienācis viņa draugs, kurš palūdzis uz mirkli iedot viņam mobilo telefonu ārkārtas zvanam. Cietušais piekritis un tālruni iedevis, tad pagājis nedaudz tālāk un uzgriezis zvanītājam muguru. Kad cietušais pagriezies atpakaļ, draugs ar telefonu jau bija nozudis.

Cietušais policijas iecirknī vērsies četras dienas vēlāk, jo mēģinājis pierunāt vaininieku atdot mobilo tālruni. Viņa centieni gan nebija vainagojušies panākumiem, jo mobilā tālruņa zaglis teicis, ka tālruni jau pārdevis lombardā.

Saņemot iesniegumu, Baložu iecirkņa policisti sākuši meklēt vainīgo. 1992. gadā dzimušais vīrietis atrasts un aizturēts 19. aprīlī. Policisti vīrieti pamanījuši brīdī, kad viņš šķērsojis ielu pa gājēju pāreju. Mobilo tālruni atgūt neizdevās.

Aizturētais vīrietis jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par zādzībām nelielā apmērā.

Arī šoreiz pret vīrieti sākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!