Foto: DELFI

No ceturtdienas ''3+ Ģimenes kartei'' varēs pieteikties ne tikai daudzbērnu ģimenes vecāki, bet arī bērni, kuri ir vismaz septiņus gadus veci, līdz ar to katrs daudzbērnu ģimenes loceklis, braucot reģionālo maršrutu autobusos vai vilcienos, varēs ērtāk saņemt sev pienākošos atlaidi, informē Autotransporta direkcija.

Daudzbērnu ģimenes locekļi, uzrādot ''3+ Ģimenes karti'' un pasi, ID karti vai skolēnu apliecību (bērni vecumā līdz 15 gadiem) var saņemt 25 % atlaidi no biļetes cenas vienam braucienam un 20 % atlaidi no abonementa biļetes. Attiecīgajiem dokumentiem jābūt līdzi ne tikai biļetes iegādes brīdī, bet arī brauciena laikā. Daudzbērnu ģimeņu atlaide ir spēkā, braucot 1074 reģionālajos autobusu maršrutos un 26 vilciena maršrutos.

Foto: Publicitātes attēli

Abonementa biļetes pieejamas visos AS ''Pasažieru vilciens'' dzelzceļa maršrutos un vairāk nekā 500 reģionālo autobusu maršrutu. Maršrutu saraksts, kuros pieejamas abonementa biļetes, apskatāms šeit.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Regulāri veicot sabiedriskā transporta finanšu analīzi un auditu, direkcija nodrošina vienotu, nepārtrauktu un pieejamu sabiedriskā transporta sistēmu visā valstī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!