Foto: Saeimas administrācija

Partijas "Vienotība" līdere Solvita Āboltiņa Latvijas Televīzijas raidījumam "Panorāma" atklājusi, ka viņas reakciju pensionāru piketā pieredzējušam politiķim nedrīkstēja atļauties, un prognozēja, ka tas varētu pasliktināt partijas reitingus.

Viņa skaidroja, ka ūjināšanā nebija ļaunu nodomu, un notikušais bija domāts kā joks. "Tajā nebija ļaunu nodomu," sacīja Āboltiņa.

Intervijā viņa uzsvēra, ka nav pamata smieties par cilvēkiem, kas protesta akcijā prasa sev lielākus iztikas līdzekļus, kā arī vēlreiz atvainojās visiem, kurus viņas ūjināšana varēja aizskart. "Manuprāt, atvainoties nekad nav par daudz," sacīja "Vienotības" līdere.

Vienlaikus viņa neslēpa, ka apzinās - "Vienotības" reitingi, kuri, pēc viņas teiktā, jau šobrīd nav labi, varētu vēl vairāk krist.

Jau vēstīts, ka pagājušā nedēļā pie Saeimas ēkas piketā par lielāku pensiju indeksāciju bija pulcējušies ap 100 senioru, ar kuriem Āboltiņa veidoja amizantu komunikāciju.

"Vienotības" valdes loceklis Andrejs Judins ierosinājis partijas valdes sēdē izvērtēt politiskā spēka līderes rīcību piketa laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!