Foto: LETA
Laikā no 10. līdz 14.martam advokāti un viņu palīgi visā Latvijā sniegs bezmaksas konsultācijas visiem, kam tas nepieciešams, informē Latvijas Zvērinātu advokātu padome (ZAP).

Tas tiks darīts, turpinot pirms dažiem gadiem aizsākto tradīciju.

Par godu Advokatūras dienai, kas tiek svinēta 19. martā, bezmaksas konsultācijas visiem iedzīvotājiem tiek organizētas jau piekto gadu.

Par to, kuri advokāti un advokātu biroji šogad piedāvās bezmaksas konsultācijas, iespējams uzzināt ZAP mājas lapā "www.advokatura.lv", kā arī ZAP medodiskajā kabinetā Rīgā, Brīvības bulvārī 34 un arī zvanot ZAP kancelejai pa tālruni 67358487, vai arī rakstot uz advokati@inbox.lv.

Advokatūras dienu ietvaros 12.martā paredzēta arī ZAP Privāto tiesību sekcijas un Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes organizētā konference „Tiesu procesa efektivizācija".

Tradīcija sniegt bezmaksas juridiskās konsultācijas Advokatūras dienas ietvaros iedibināta ar mērķi popularizēt zvērināta advokāta profesijas misiju - darboties sabiedrības interesēs, sniedzot tai efektīvu juridisko palīdzību pēc labākas sirdsapziņas likumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!