Foto: DELFI
Līdz 1.septembrim labdarības kampaņas "Piegādā nākotni!" laikā ikviens aicināts ziedot skolas mantas bērnunamu audzēkņiem, informē kampaņas "Taureņa efekts" rīkotāja Olga Kazaka.

Ziedot skolas preces varēs labdarības stendā "DPD Paku bode", tirdzniecības centrā "Spice". Visas dāvanas bez maksas tiks piegādātas uz jebkuru Latvijas bērnunamu.

Labdarības akcijā ir izveidots speciāls saraksts, kurā apkopotas visu Latvijas bērnunamu skolas lietu vajadzības. Šī mācību gada uzsākšanai bērnunamu audzēkņiem ļoti vajadzīgi rakstāmpiederumi un papīrs.

"Pastāvot reģionālām atšķirībām, esam noskaidrojuši, ka audzēkņiem Kurzemē ļoti vajadzīgs apģērbs, Vidzemē - plastilīns un krītiņi, Zemgalē - burtnīcas, Latgalē - apģērbs, burtnīcas un lineāli," norādīja Kazaka.

Interneta vietnē "www.taurenaefekts.lv/skolai2014" pastāvīgi būs pieejams detalizēts jaunākais vajadzību saraksts, no kura tiks dzēstas jau saziedotās.

Šīs kampaņas mērķis ir nodrošināt bērniem visā Latvijā tik ļoti nepieciešamo skolas lietu pieņemšanu un piegādi.

Kā pateicību par dāsnumu 50 pirmie ziedotāji saņems bezmaksas kuponus kafijai restorānā "Double Coffee" un vēl 100 ziedotāji iegūs kuponus ar 30% atlaidi kafijas iegādei "Spice" restorānā "Costa Coffee", kā arī pateicības aploksnes ar pārsteigumiem no kampaņas partneriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!