Foto: LETA

Ceturtdien "airBaltic" lidmašīna no Amsterdamas ilgāku laiku nav spējusi izlidot uz Rīgu.

Eiropas Parlamenta deputāts Andrejs Mamikins sociālajā tīkla "Facebook" šodien paudis neapmierinātību ar nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīnas lidojuma kavēšanos no Amsterdamas uz Rīgu. Reiss kavējies par vairākām stundām. Lidojuma pasažieriem neesot ticis skaidrots, kāpēc lidojums kavējas. Mamikins gan rakstīja, ka pie lidmašīnas ticis plānots pievest tehniskos darbiniekus, lai veiktu lidaparāta apskati.

Eiroparlamentārietis rakstījis, ka vairākas stundas pēc paredzētās izlidošanas mainījusies ekipāža. Viņš pauda neapmierinātību ar to, ka, iespējams, kādu lidaparāta remontdarbu laikā pasažieru bagāža lietus laikā tika izkrauta turpat uz zemes.

Mamikins vairākkārtīgi uzsvēra, ka nedz viņam, nedz arī pārējiem reisa pasažieriem nav bijis konkrētas informācijas par to, kad lidmašīna izlidos uz Rīgu, kā arī kādi bijuši reisa aizkavēšanas iemesli.

Kā informēja lidostā "Rīga", reiss no Amsterdamas kavēsies, savukārt citi komentāri jātaujā "airBaltic", savukārt aviokompānijas pārstāvis uz zvaniem neatbildēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!